Multimédia lejátszó, Android mini PC (25)

Összesen: 25
Rendezés

Találatok: 25

Legnépszerűbb termékeink

Mi a multimédia lejátszó?

A videókazetták és DVD lemezek után, a technika fejlődésével, és a formátumok megszaporodásával megjelentek a multimédia lejátszók. A tv okosító rendszerek megkönnyítik a különböző fájlok televízón való megjelenítését. Ide tartoznak a filmek, játékok, dokumentumok, valamint maga az egész számítógép, tablet… rendszer kivetítése és kezelése.

Operációs rendszer
Médiajátszó vásárlásakor fontos tisztában lenni, azzal, hogy a készülék milyen operációs rendszerrel fut. Ezt nem csupán azért kell tudnunk, mert így jobban kihasználhatjuk az adott platform előnyeit, hanem mert előfordulhat, hogy a lejátszó csak azonos operációs rendszerű eszközökkel kompatibilis. A legtöbb multimédia lejátszó Android, Linux, vagy saját platformon üzemel.

Mit akarok megnyitni? A formátum kezelés fontossága
Vigyázzunk, hogy a formátumok kavalkádjában, nehogy olyan médialejátszót válasszunk, amely nem kezeli az általunk megnyitni kívánt fájlformátumokat. Ehhez elsősorban meg kell határoznunk, pontosan milyen rendeltetésre szánjuk az eszközt. Ha például nagy felbontású filmeket szeretnénk vele nézni, célszerű HD kompatibilis készüléket vásárolnunk. Bár egyszerűbbnek tűnik olyan multimédialejátszót venni, ami szinte mindent megnyit, rengeteget spórolhatunk, ha célzottan választunk, hiszen lehet, hogy a drága eszköz lejátszókínálatának nagy részét, sosem fogjuk igénybe venni.

Multimédialejátszó beépített merevlemezzel
Nagyon fontos tulajdonság, hogy a multimédialejátszó rendelkezik-e saját, belső merevlemezzel vagy csak külső adattárolóról tudjuk beleküldni a fájlokat. Egy HDD-vel felszerelt lejátszóval, egyszerűbb dolgunk van, hiszen maga képes tárolni adatainkat, így nem kell vesződnünk a csatlakoztatgatással. Hogy pontosan mennyi filmet tárolhatunk egy készüléken, az a merevlemez memóriakapacitásától függ.

Az Extreme Digital kínálatában számtalan multimédia lejátszó közül válogathatsz. Az android mini pc -től kezdve, az apple tv -n át, az android tv boksz -ig, mindent megtalálsz, és egyszerűen megvásárolhatsz.