24 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Genius TVB-S201 Pro TV tuner

USB 2.0 külsõ TV/Video Box

Nem kapható

24 400 Ft

Részletes leírás

Ha Ön többféle szórakozási lehetõségnek hódol, akkor válassza a Genius TVB-U201 rögzítõ eszközt, Amely olyan óriási funkciókat tartalmaz, amiket egy hagyományos TV nem. Csak csatlakoztassa a kábelt, vagy antennát és már nézheti is kedvenc programját a számítógépen. Nincs több zûr a gépház felnyitásával, kártya beépítésével, a TVB-U201 nagysebességû USB 2.0 porton keresztül, Plug&Play módon csatlakozik a PC-hez, ezáltal kiküszöbölve a lassú képátvitelt és a zavart adást. Csatlakoztathat VHS, DVD, VCD eszközöket, digitális videokamerát vagy akár játék-konzolt is. Vegye fel kedvenc programját nézés közben, hogy késõbb újból visszajátszhassa. A képbeállításokat távirányító segítségével igazíthatja saját ízléséhez. Miután installálta a segédprogramokat, könnyen kiigazodhat a funkciókon, az OSD képernyõmenü segítségével.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
3737
Gyártó
GENIUS
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 jún. 23)

Genius TVB-S201 Pro TV tuner
Genius TVB-S201 Pro TV tuner

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

An készülék teljesitménye közepesnek mondható. SAJN OS A HIÁNYOSAN MEGIRT HASZNÁLATI UTASÍTÁS MIATT tobbszor is a javítóhoz kellet fordulni. Semmi nem figyelmeztetett arra, hogy a német szabványra kell állítíni akészüléket.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 jún. 30)

Genius TVB-S201 Pro TV tuner
Genius TVB-S201 Pro TV tuner

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Peddig ez szinte az összes TV kártyánál így van. Az oka pedig, hogy a gyártók azt hiszik Mo.-n még mindig SECAM van.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!