4 290 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gardena NatureUp! sarok ültetőkészlet

Sarok indulókészlet
Falra helyezhető
Bővíthető

Nem kapható

4 290 Ft

Részletes leírás

Gardena NatureUp! sarok ültetőkészlet jellemzői:

Kis terület – nagy durranás

A legkisebb helyeken is teremthetsz zöld oázist, mivel a NatureUp! Egészen kis alapterületű.

Gardena NatureUp! sarok ültetőkészlet

Egyedi kivitel

Ez a rugalmas rendszer számtalan lehetőséget tartogat moduláris bővíthetősége miatt. A sarokültetők a földre vagy stabilan falra helyezhetők.

Gardena NatureUp! sarok ültetőkészlet

Víztakarékos öntözés

Az egy növényre jutó vízmennyiség pontosan megszabható csepegtető öntözéssel. Így lesz az öntözés gazdaságos és a szükségleteknek megfelelő.

Gardena NatureUp! sarok ültetőkészlet

Moduláris rendszer az egyszerűen zöld falakért

A GARDENA NatureUp! sarok ültetőkészlet olyan rugalmas rendszer, amely a csupasz falakat is szemgyönyörködtetővé teszi virágok, fűszernövények és zöldségfélék gyors és egyszerű, fáradságmentes telepítésével. Az időjárásálló műanyagból készült sarokültetők összekapcsolható rendszere moduláris, akár szerszám használata nélkül is bővíthető. A sarokültetők a földre vagy stabilan falra helyezhetők. Az ültetők vízelvezető rendszere megakadályozza, hogy összegyűljön a pangó víz. A felesleges víz az alul elhelyezett gyűjtőtálcába folyik össze. Így marad a fal és a padló mindig tiszta és száraz. A készlet tartalma 3 sarokültető, 3 fedél, 1 alaplemez és 6 kapocs.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
552486
Gyártó
GARDENA
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!