5 490 Ft

D-Link DUB-H7 7 portos USB 2.0 Hub
d-link-dub-h7-7-portos-usb-2-0-hub_f8b034fd.jpg

D-Link DUB-H7 7 portos USB 2.0 Hub

1 / 1 Értékelés
Értékeld elsőként

7 portos HUB
480Mbit-es adatátvitel
USB 2.0

Kifutott

5 490 Ft

Részletes leírás

D-Link DUB-H7 7 portos USB 2.0 Hub

Ezzel az USB hub-bal gyorsan és egyszerûen 7 USB porttal bõvítheti PC vagy Mac számítógépét. Minden port megfelel az USB 2.0 szabványnak, így akár 480 Mbit adatátviteli sebességet biztosít, mely 40-szer nagyobb, mint a hagyományos USB 1.1 szabvány.

A portok az USB minden elõnyével rendelkeznek: A hub minden csatlakoztatott eszközt közvetlenül felismer, nem szükséges költséges vagy bonyolult telepítés, mint egy valódi Plug&Play. Emellett az USB 2.0 szabványnak megfelelõ perifériákkal, így szkennerekkel vagy nyomtatókkal a munka egyszerûsödik.

Többé nem szükségszerû velejárója az USB-telepítéssel járó kényelemnek a sebesség törvényszerû csökkenése. A DUB-H4 és a DUB-H7 USB 1.1 szabványnak megfelelõ USB-eszközökkel is alkalmazható. A készülék maga állítja be az adatátviteli sebességet, így a régi USB szabványhoz is optimalizálja azt.

A hub 7 Type A Downstream porttal rendelkezik USB perifériák vagy további USB hubok (pl. egy USB Type B Upstream port) számítógéphez csatlakoztatásához.

A csoportosíthatóságnak köszönhetõen több hub segítségével akár 127 USB eszköz (szkennerek, kamerák stb.) csatlakoztatható. Diagnosztikai LED-ek széles kínálata jelzi az adott port állapotát.

Termékjellemzõk:
  • Megfelel az USB 2.0 és az USB 1.1 szabványoknak.
  • Lefelé kompatibilis az USB 1.1 szabvánnyal. 480 Mbit-es nagysebességû adatátvitel.
  • 7 USB port Typ A für Downstream.
  • Minden USB porton Typ B
  • Plug&Play támogatás.
  • Hot-Plug-képes, eszközök ki- és bekapcsolhatósága a számítógép újraindítása nélkül.
  • Csatlakoztatható Mac és PC számítógépekhez.
  • Mac OS X 10.1 vagy újabb és
  • Microsoft Windows XP, Me, 2000, 98 SE operációs rendszerek támogatása.
  • Teljes leírás

    Specifikációk

    Cikkszám
    4976
    Gyártó
    D-LINK
    Garancia
    2 éves
    Portok száma
    7
    Tápellátás
    passzív (USB-n keresztül)
    Feszültség védelem
    nincs adat

    Vásárlóink véleménye a termékről

    Mások ezt is vásárolták!

    Extra Garancia Standard

    A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.    Extra Garancia Prémium

    STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!