27 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

B+W UV szűrő 010 - egyszeres felületkezelés - F-pro foglalat - 82 mm

Az objektív frontlencséjének fizikai védelmére
Mindkét oldalon egyszeres felületkezelés
F-pro foglalat - 82 mm

Részletes leírás »
27 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

B+W UV szűrő 010 - egyszeres felületkezelés - F-pro foglalat - 82 mm adatai:

A B+W szűrői kiváló fizikai jellemzőkkel bíró sárgaréz ötvözetből gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegből készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Végül, különböző felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szűrők tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
 

A B+W UV szűrőket (gyári kód: 010) elsősorban az objektív frontlencséjének fizikai védelmére használják. A fény 300 nm-nél kisebb hullámhosszú tartományát blokkolják, majd intenzív emelkedéssel egyre nagyobb részt engednek át. Kb. 430 nm-től abszolút minimális fényveszteséggel (< 0,5%), adják át a valóságot az objektív felé. Digitális gépek esetén (egészen extrém helyzetek kivételével) semmilyen különbséget nem észlelünk a clear és az UV szűrő használata között. Az UV sugárzásra érzékeny negatív filmek esetében az UV szűrő megakadályozza az egyhe kékeltolódást és kivilágosodást pl. magashegységekben, tengeren, vagy rendkívül tiszta levegőjű helyeken.

 

Ezt a B+W UV szűrőt mindkét oldalon egyszeres felületkezeléssel látták el.Ez a szűrő F-pro foglalattal készül, ami a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögű objektíveken is kitűnően használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szűrő (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsőkörmös objektívsapkák használhatóak.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
539890
Gyártó
BW
Garancia
1 éves
Méret
82 mm
Típus
UV

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!