5 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Hoya UX UV szűrő, 58mm

Ultraviola (UV) szűrő
58 mm
Vízlepergető bevonat

Részletes leírás »
5 490 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Hoya UX UV szűrő, 58mm adatai:

A fényvisszaverő bevonathoz vízlepergető bevonatot adtak. Ez a bevonat megakadályozza a vízcseppeket, és megkönnyíti a Hoya UX UV szűrő, 58mmfelületének tisztítását a szennyeződésektől vagy az ujjlenyomatoktól.

A tükröződésmentesítő réteg megakadályozza a nemkívánatos tükröződéseket, és növeli a fényáteresztőképeséget.

A tükröződésmentesítő bevonathoz adott víztaszító bevonat lepergeti a vízcseppeket, és egyszerűbbé teszi a szűrő felületének megtisztítását a por- és egyéb szennyeződésektől, pl. ujjlenyomattól.

A vékony szűrőfoglalat biztosítja, hogy még nagylátószögű objektívek esetén se következzen be vinnyettálás.

  • Átmérő: 58 mm
  • Tükröződésmentesítő bevonat
  • Vízlepergető bevonat
  • Vékony szűrőfoglalat
  • Típus: UV

 

A vízlepergető bevonattal ellátott UX UV fényszűrő a HMC UV(C) megújult változata, és a CIR-PL Slim polárszűrővel együtt az új, alapszintű UX szűrősorozatba integrálódik.

A kezdő fényképezőknek szánt UX UC szűrő egy teljesen új koncepciójú termék, mely az alapkövetelményeknek és egyben korunk elvárásainak is megfelelő funkcióival kiváló minőségi standardot nyújt a felhasználónak.

Az "UX" sorozatnév a "User eXperience" (felhasználói élmény, tapasztalat) utal az élményekre és tapasztalatokra, amelyekre a felhasználók ezen szűrők alkalmazása során tesznek szert, és mindarra, ami ezzel együtt jár. Az UX sorozatnév választása is azt célozza, hogy a gyártó kellemesebb személyes élményeket kínáljon a fotózással kapcsolatos összes tevékenységen keresztül a felhasználóknak.
Ugyan szabad szemmel nem látható, de egyes helyszíneken, mint pl. tengerparti és hegyi környezetben, az UV sugarak hatással lehetnek a képminőségre. elmosódott kontúrokat, illetve fehéren kifakult képeket eredményezve.

Az UV szűrők blokkolják a természetes napfényben jelen levő és a képen jelentkező előnytelen hatásokért főként felelős UV spektrumot. Ezek a szűrők filmes és digitális fényképezőgépekkel is alkalmazhatók, és használatuk élénkebb (kontrasztosabb és telítettebb színű) képek készítését teszi lehetővé. Emellett az objektívhez tartósan csatlakoztatva, annak mindennapos védelmét is szolgálják.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
633527
Gyártó
HOYA
Garancia
1 éves
Méret
58 mm
Típus
UV

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2020. márc. 28.)

Hoya UX UV szűrő, 58mm
Hoya UX UV szűrő, 58mm

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Olcsó és könnyen fel tudtam rakni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!