7 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Hoya UX UV szűrő, 72mm

Ultraviola (UV) szűrő
72 mm
Vízlepergető bevonat

Részletes leírás »
7 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Hoya UX UV szűrő, 72mm jellemzői:

A Hoya UX UV szűrő, 72mm vízlepergető bevonattal ellátott UX UV fényszűrő a HMC UV(C) megújult változata, és a CIR-PL Slim polárszűrővel együtt az új, alapszintű UX szűrősorozatba integrálódik.

A kezdő fényképezőknek szánt UX UC szűrő egy teljesen új koncepciójú termék, mely az alapkövetelményeknek és egyben korunk elvárásainak is megfelelő funkcióival kiváló minőségi standardot nyújt a felhasználónak.

Az "UX" sorozatnév a "User eXperience" (felhasználói élmény, tapasztalat) utal az élményekre és tapasztalatokra, amelyekre a felhasználók ezen szűrők alkalmazása során tesznek szert, és mindarra, ami ezzel együtt jár.
Az UX sorozatnév választása is azt célozza, hogy a gyártó kellemesebb személyes élményeket kínáljon a fotózással kapcsolatos összes tevékenységen keresztül a felhasználóknak. Ugyan szabad szemmel nem látható, de egyes helyszíneken, mint pl. tengerparti és hegyi környezetben, az UV sugarak hatással lehetnek a képminőségre. elmosódott kontúrokat, illetve fehéren kifakult képeket eredményezve.

Az UV szűrők blokkolják a természetes napfényben jelen levő és a képen jelentkező előnytelen hatásokért főként felelős UV spektrumot.
Ezek a szűrők filmes és digitális fényképező-gépekkel is alkalmazhatók, és használatuk élénkebb (kontrasztosabb és telítettebb színű) képek készítését teszi lehetővé.
Emellett az objektívhez tartósan csatlakoztatva, annak mindennapos védelmét is szolgálják.

 

Fő jellemzők:

Tükröződésmentesítő bevonat

  • A tükröződésmentesítő réteg megakadályozza a nemkívánatos tükröződéseket, és növeli a fényáteresztőképeséget.

Vízlepergető bevonat

  • A tükröződésmentesítő bevonathoz adott víztaszító bevonat lepergeti a vízcseppeket, és egyszerűbbé teszi a szűrő felületének megtisztítását a por- és egyéb szennyeződésektől, pl. ujjlenyomattól.

Vékony szűrőfoglalat

  • A vékony szűrőfoglalat biztosítja, hogy még nagylátószögű objektívek esetén se következzen be vinnyettálás.
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
633530
Gyártó
HOYA
Garancia
1 éves
Méret
72 mm
Típus
UV

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!