40 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Olympus FS-FL20 vaku

Könnyû, hordozható vaku
Egyszerû és közvetlen villantásra
Maximum 6 m távolságból használható ISO 100 fényérzékenység beállításával

Nem kapható

40 900 Ft

Részletes leírás

Könnyû, hordozható vaku, amely egyszerû és közvetlen villantás esetében kiválóan használható. Az FL-20-as vaku maximum 6 m távolságból használható ISO 100 fényérzékenység beállításával és számos manuális, automatikus és automata TTL szabályozási lehetõséggel rendelkezik, amelyek nagyfokú rugalmasságot biztosítanak. Tökéletesen elfér egy fotóstáskában, így bárhol és bármikor elõvehetõ, ha vaku használatára van szükség.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
3965
Gyártó
OLYMPUS
Garancia
2 éves
Kompatibilitás
Olympus
Kulcsszám
20
Távolságmérés
van
Dönthetõ fej
nem
Forgatható fej
nem
Vaku
Csatlakozás típusa
Olympus saru
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!