116 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Olympus FS-FL50 vaku

Nagy teljesítményű elektronikus külső vaku kifejezetten digitális fényképezőgépekhez kifejlesztve.

Nem kapható

116 400 Ft

Részletes leírás

A nagy teljesítményű FL-50 elektronikus külső vaku kifejezetten digitális fényképezőgépekhez lett kifejlesztve. A különböző beállítási lehetőségek, a nagy sebességű szinkronizálás és a tartozékok széles választéka miatt az FL-50 külső vaku kreatív és hasznos eszköz az Olympus E-1 felhasználók számára. Az FL-50 kulcsszáma 28, 12 mm-es gyújtótávolságnál (amely 35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva 24 mm-es gyújtótávolságnak felel meg ISO 100 érzékenységnél), és kulcsszáma 50, 42 mm-es gyújtótávolságnál (amely 35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva 85 mm-es gyújtótávolságnak felel meg ISO 100 érzékenységnél). Tulajdonságok: TTL automatika, automata és manuális üzemmód egyaránt beállítható. A vakufej függőlegesen és vízszintesen egyaránt forgatható bármelyik irányba. A szokásos szinkronizációs sebesség 1/180 másodperc. Az FL50 tartalmaz egy újonnan kifejlesztett Super FP üzemmódot. A hagyományos vakurendszerektől eltérően - amelyek a fényrekeszt lezárják, hogy nagyobb zársebességnél szinkronizálást biztosítsanak, - a Super FP a zár nyitásától aktiválja a vakut mindaddig, amíg teljesen bezár, hogy még a legnagyobb fényben is lehessen használni a derítő villantást, valamint a felvételt a legnagyobb sebességgel lehessen elkészíteni. A szinkronizáció minden zársebességnél használható- akár 1/4000 másodpercnél, az Olympus E-1 használatakor. A vaku hatósugara automatikusan beállításra kerül számos lépésben a kép területének megfelelően a zoom funkció használata során. A beépített diffúzor nagylátószög esetében használható 8 mm-es gyújtótávolságnál (amely 35 mm -es fényképezőgépre vonatkoztatva 16 mm-es gyújtótávolságnak felel meg). A vaku rendelkezik AF-segédfénnyel, amely a fényképezőgép AF-rendszerének hatótávolságát 6 méterről 10 méterre terjeszti ki. Az Olympus E-1 digitális tükörreflexes fényképezőgéppel történő használat esetében beállíthatjuk a vaku fényerejét 1/3 fé lépésekben, továbbá használhatjuk a vörösszem-hatást csökkentő, a hosszú záridős szinkronizálás és a második redőnyre történő szinkronizálás funkciót is. Az FL-50-es külső vaku energiaellátásához AA alkáli elemek mellett használható LB-01 lítium elem, a gyorsan feltölthető SHV-1 nagyfeszültségű akkumulátor, vagy az FP-1 vaku akkumulátor .
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
3877
Gyártó
OLYMPUS
Garancia
1 éves
Kompatibilitás
Olympus
Kulcsszám
28
Látószög
12mm-nél: fel-le 61 fok, balra- jobbra 78 fok/42mm-nél: fel-le 21 fok, balra-jobbra 28 fok.
Távolságmérés
van
TTL rendszer
TTL AUTO, AUTO, MANUAL, FP TTL AUTO, FP MANUAL
Dönthetõ fej
nincs adat
Forgatható fej
nincs adat
Tápellátás
4 db AA ( R6 )típusú elem vagy 2db (LB-01) típusú 3V-os lítium elem
Méret
78mm (sz)x 133mm (m)x102 mm (m)(kiemelkedő részek nélkül)
Tömeg
380g ( elemek nélkül)
Vaku
Csatlakozás típusa
Olympus saru
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2008 okt. 31)

Olympus FS-FL50 vaku
Olympus FS-FL50 vaku

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Kitűnő, meg vagyok elégedve vele

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!