12 400 Ft

Soligor Auto DG-20AS vaku
soligor-auto-dg-20as-vaku_33e57f57.jpg

Soligor Auto DG-20AS vaku

Külsõ vakucsatlakozás nélküli gépekhez is használható

Kifutott

12 400 Ft

Részletes leírás

Külsõ vakucsatlakozás nélküli gépekhez is használható. A beépített fotocella érzékeli a fényképezõgép beépített vakujának fényét, és egyidejûleg, kábel nélkül kioldja a külsõ vakukészüléket. 5 beállítási lehetõség veszi figyelembe az egy vagy több mérõ elõvakuzást. Elõnyei: - Automatikus fényadatolás a számítógépes vezérlés révén. - Rögzítés az állványcsatlakozónál a mellékelt tartósín segítségével. - Kioldás a beépített szenzorral, középérintkezõvel és szinkronkábellel lehetséges.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
906
Gyártó
SOLIGOR
Garancia
1 éves
Kompatibilitás
minden fényképezőgép típus
Kulcsszám
20
Látószög
(F2,0 - F4/ISO 100)
Távolságmérés
max 1-5 m ig
Fénymérés
manuális
TTL rendszer
nincs
Dönthetõ fej
nincs adat
Forgatható fej
nem
Zoom
nincs
Újratöltési idõ
nem ismert adat
Tápellátás
2 AA ceruza akku/elem
Méret
90x60x50mm
Tömeg
130 gr
Vaku
Csatlakozás típusa
középérintkezős
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!