2 600 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Wolfgang Kuhn - Állat és angyal között - Hogyan tette tönkre a biológia az emberképet

Kairosz Kiadó, 2007245 oldalISBN: 9789636620387

Részletes leírás »
2 600 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A szerzőnek tavaly megjelent, A darwinizmus buktatói c. kötetének gondolatmenete folytatódik ebben az írásban. Ma a természettudósoknak nem a szakismeretük hiányos. Mondhatjuk, hogy mindegyikük különleges szakember. Filozófiai műveltségükben van hiány: nem gondolkodnak magáról a gondolkodásról. Ha a kémikusok, fizikusok és biológusok ezt megtennék, azonnal fölismernék, hogy a kémiának, a fizikának és a biológiának lényege nem a kémiai, fizikai és biológiai mondanivaló, hanem az, hogy ezeket az ember műveli. Az ember lényege szellemi lelke, a test ennek eszköze, nem pedig a test hozza létre a lelket, amint azt a materialisták vélik. Az ember a meglévőből tud újat formálni, újat alkotni beszédével. Ebben az nyilvánul meg, hogy az ember Isten képmása.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91820
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!