6 774 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

David Gibbons - A hit és a vallás világa

Officina "96 Kiadó, 2007160 oldalISBN: 9789639705234

Részletes leírás »
6 774 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Miért van olyan sok vallás a világban? Miben különböznek egymástól és mi a közös bennük? Hogyan keletkeztek? A vallás minden kultúra, civilizáció alapvető építőköve. Még napjaink viszonylag szekularizált nyugati kultúrájában is – igaz, hogy a felszín alatt – erkölcsi értékeinket, az élethez és a halálhoz, a munkához, az erőfeszítésekhez való viszonyunkat, női és férfi szerepeinket, gyermeknevelési elveinket mélyen befolyásolja az előttünk élt nemzedékek vallása. Napjaink drámai konfliktusai jól mutatják, milyen központi kérdés maradt a vallás az emberiség számára. Könyvünk kihajtható időrendi táblákon mutatja be a világ vallásait a legkorábbi időktől napjainkig, összehasonlítja az egyes vallások eredetét, történetét, templomait és szertartásait. Együtt találhatók itt az egyes vallások nagy gondolkodói és tudósai, valamint minden egyes hit legfontosabb eseményei is.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93586
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!