4 200 Ft

Hasonló elérhető termékek

G. Ulrich Leinsle - A skolasztikus teológia története

Osiris Kiadó, 2007330 oldalISBN: 9789633899236

Részletes leírás »
4 200 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A könyv címe szorosan értendõ: az olvasó nem a skolasztikus teológia tantételeirõl, hanem a teológia skolasztikus típusának kialakulásáról, önértelmezésérõl, változatairól és átalakulásairól kap történelmi tájékoztatást, Szent Ágostontól egészen a kora újkori kartezianizmusig. A skolasztikus mûfajok áttekintése után a szerzõ a tudomány- és oktatástörténeti összefüggésekre is kitérve ad képet tizenhárom század szerzõinek teológiai tudományelméletérõl. A skolasztikus teológia, a fi lozófi a és a természettudományok oly sok feszültséggel terhelt viszonyának történetét a források bõséges idézésével és részletes szakirodalmi tájékoztatással bemutató könyv alapvetõ támpontokat nyújt az európai tudományok történetének megismeréséhez. Ulrich G. Leinsle a fi lozófi ai-teológiai propedeutika professzora a Regensburgi Egyetemen.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91940
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!