2 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Cellect 2,5D lekerekített üvegfólia Lenovo Vibe S1 készülékhez

Üvegfólia
Lenovo Vibe S1 Lite készülékhez
Olefób (zsírtaszító) réteggel

Részletes leírás »
2 890 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Cellect Lenovo Vibe S1 Lite üvegfólia adatai: 

A GLASS fólia egy 0.4 mm vastag speciális üveglap Lenovo Vibe S1 Lite készülékhez, hasonló tulajdonságokkal, mint az okostelefonok érintőüvege: kémiailag kezelt, így rugalmas, és természetesen tökéletesen átlátszó, értelemszerűen kivágással a hangszórónál és a home gombnál. 

A karcolódástól nem kell tartanunk a gyártó állítása szerint, hiszen még éles eszközökkel való szándékos karcolásokkal szemben is ellenálló. (Persze azért ne menjünk neki direkt smirglivel.)

Természetesen ezt is bevonták oleofób (zsírtaszító) réteggel, így bármiféle szennyeződés nagyon könnyen, általában két törléssel tökéletesen eltávolítható. A hátoldalán található speciális ragasztóanyagnak köszönhetően tökéletesen az okostelefon érintőüvegének a felületére tapad, és ugyanazt az üvegérzést nyújtja, mintha csak az eredeti felületet érintenénk, így egyáltalán nem befolyásolja az érintésérzékelést. Emellett ha esetleg megrepedne, egy, az autók szélvédőihez hasonlóan apró darabokra válik szét, amelyek nem karcolnak, és nem élesek, és a ragasztóanyag miatt nem is potyognak szanaszét.

Doboz tartalma: 

  • Maga az üveglap (persze elő- és hátoldali fóliákkal védve, külön papírtokban)
  • 1 db mikroszálas törlőkendő
  • 1 db alkoholos párnácska
  • 1 db gumis anyagú simítóeszköz az esetleg alászoruló buborékok kisimogatására
Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
472179
Gyártó
CELLECT
Garancia
6 havi

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2017. okt. 28.)

Cellect 2,5D lekerekített üvegfólia Lenovo Vibe S1 készülékhez
Cellect 2,5D lekerekített üvegfólia Lenovo Vibe S1 készülékhez

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyű feragasztás
Ami nem tetszik:
Csillog

A fólia jó minőségű. Könnyű felragasztani. Az egyetlen problema, hogy a fólia sokkal jobban tükröződik, mint az eredeti képernyő. De inkább ez, mint egy képernyőtörés.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!