69 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Velbon UT 63D+QHD-63D állvány

Tripod állvány
Terhelhetőség: 6 kg
Méret: 34,4 - 156,9 cm

Részletes leírás »
69 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Velbon UT 63D+QHD-63D állvány adatai:

Mennyire lehet összecsukni egy állványt? Mekkora legnagyobb kihúzott állapotban? A Velbon UT széria állványai a válasz erre az egyszerű kérdésre, mivel az alapos tervezés maximumát hozták ki ennek a típusnak a megalkotásakor. A lábak 6 részből állnak, mivel minden egyes láb rövidebb összecsukott állapotban. A lábak 180 fokos elfordításával lehet összecsukni vagy kihúzni. Az UT állványok szemmagasságig állíthatók fel, ez az ideális méret utazásokhoz. Egy olyan állványtípus, melyik mindig nálunk lehet bárhová is megyünk fotózni, legyen akár egy városnézés vagy kirándulás a természetben. Az összecsukott és kihúzott aránya egy szenzációs ötös méretarány. Az UT állványok általában gömbfejjel kerülnek forgalomba, de ugyanúgy használható videó fejjel is. Több méret közül választhatunk. 

  • Gyártó: Velbon
  • Lábak száma: Háromlábú
  • Anyag: Alumínium
  • Teherbírás: 6 kg
  • Tömeg: 1.57 kg
  • Maximális magasság: 156.9 cm
  • Szállítási méret: 30.5 cm
  • Legalacsonyabb állás: 34.4 cm
  • Rögzítés: Csavaros
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
798074
Gyártó
VELBON
Garancia
10 éves
Anyag
alumínium
Terhelhetõség
6 kg
Állíthatóság
kihúzható
Min. magasság
34,4 cm
Max. magasság
156,9 cm
Súly
1,57 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!