600 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Kibédi Varga Áron - Hántani, fosztani

Pesti Kalligram, 2000112 oldalISBN: 8071493414

Részletes leírás »
600 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A szerző negyedik verskötete 1988 és 1999 között írt költeményeiből ad válogatást. Előző kötetei ( Kint és Bent , 1963; Téged, 1975) Washingtonban, illetve Budapesten jelentek meg ( Szépen, 1990). Kibédi Varga Áron a sztoikusok hagyománya nyomán építette fel a szemlélődésen alapuló világképét. A Hántani, fosztani című kötet alapján a vers valóságához, vagyis a szavak által nyújtott másik valósághoz csak úgy lehet eljutni, ha a szavakat levetkoztetjük, ha a nyelvet megfosztjuk attól, amit a nemes közéleti hagyomány vagy a hétköznapok ráaggattak.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91746
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!