1 900 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Tandori Dezső legszebb versei

AB-ART Könyvkiadó, 2007136 oldal

Részletes leírás »
1 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A magyar irodalomban a hatvanas évek végén bekövetkezett poétikai fordulat egyik legfontosabb mozgatója az a Tandori Dezső volt, aki legendásan gazdag, fordulatokkal telt életművével azóta is meghatározó szereplője a kortárs magyar költészetnek. Bedecs László válogatása bemutatja a Tandori-költészet gazdagságát és sokféleségét, a posztmodern magyar líra kialakulásában játszott szerepét és természetesen legfontosabb témáit és poétikai törekvéseit is.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91267
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!