20 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér

multimédia billentyűzet
lézeres egér
USB-s és PS/2-es csatlakozás

Nem kapható

20 400 Ft

Részletes leírás

Logitech Cordless Desktop MX 3000 billentyűzet + egér

A zene- és videolejátszást (beleértve a véletlenszerű lejátszást is) közvetlenül a billentyűzetről vezérelheti a médiagombok segítségével, illetve a kétkezes navigációs eszközök használatával görgetheti és nagyíthatja a munkalapokat, képeket és nagy dokumentumokat.

SecureConnect™ technológia
Az előzetesen csatlakoztatott billentyűzet és egér egyszerűen beállíható és kiemelt biztonságot nyújt, így az eszközöket már a kicsomagolást követően azonnal használatba veheti.

A legkorszerűbb lézeres technológia
Egyedülálló pontosságot és irányítást biztosít olyan felületeken is, ahol a szokványos optikai egerek nem használhatók. Az egyedi billenthető egér függőleges és vízszintes görgetést is lehetővé tesz, a CruiseControl™ szolgáltatás segítségével pedig a hosszú listákat is egyszerűen görgetheti.

Zenelejátszás vezérlői
A zene- és videolejátszást (beleértve a véletlenszerű lejátszást is) közvetlenül a billentyűzetről vezérelheti. Ezenkívül a böngészőben a visszalépést és az alkalmazás bezárását is egyetlen gombnyomással végezheti, így egyszerűbb a webes navigáció.

Fejlett médiakezelő és navigációs vezérlők
A nagyítás, kicsinyítés és a 100%-os méretre való visszatérés egyetlen gombnyomással elvégezhető. A Zero-Degree Tilt billentyűzetkialakítás felülmúlhatatlan szintű kényelmet biztosít — méghozzá eddigi munkamódszerei megváltoztatása nélkül.

Élvezze a vezeték nélküli kötetlenséget és a lézeres technológia előnyeit. A Cordless Desktop® MX3000 Laser egyedülálló pontosságot és kényelmet biztosít olyan felületeken is, ahol a szokványos optikai egerek nem használhatók. A SecureConnect™ vezeték nélküli technológiának és az elem megnövelt üzemidejének köszönhetően a számítógép használata még személyesebb és még izgalmasabb.

 • Páratlan kényelem a Zero-Degree Tilt™ billentyűzetkialakításnak köszönhetően
 • Hatékony kétkezes navigáció - jobb és bal kezével együttműködhet a feladatok hatékonyabb elvégzése érdekében
 • Logitech Media Life™ szoftver - zene, képek és videofilmek használata egyetlen helyen
 • Az elem töltöttségi szintjét jelző LED alapján eldöntheti, hogy mikor kell cserélni az elemet.

  Páratlan lézeres egér
  Vízszintes és függőleges görgetés, teljes körű nagyításvezérlés. Az előre- és visszalépésre szolgáló gombok segítségével egyszerűen böngészheti a webhelyeket és a nagy dokumentumokat, illetve a vezérlőket testre szabhatja saját igényeinek megfelelően.

  Biztonságos vezeték nélküli kapcsolat: SecureConnect™ technológia
  A Logitech új SecureConnect technológiája előzetesen létrehozza az adatkapcsolatot a vezeték nélküli billentyűzet és egér, valamint a vevőegység között, így védett kapcsolatot biztosít a számítógéppel, és ezáltal az eszközök kicsomagolás után azonnal használatba vehetők.

  Hatékony kétkezes navigáció
  A billentyűzeten és az egéren is megtalálható görgetési és nagyítási vezérlők segítségével jobb és bal kezével együttműködve kényelmesebben és hatékonyabban végezheti el a feladatokat. Az egyik kezével például nagyíthat egy képet, miközben a másikkal görgeti azt tetszőleges irányban.

  Megnövelt elemüzemidő
  A korszerű energiafogyasztási technológiának köszönhetően az elem üzemideje akár 6 hónap is lehet. A billentyűzeten és az egéren egyaránt megtalálható a töltöttségi szintet jelző LED, amely az elem szükséges cseréje előtt körülbelül tíz nappal jelez.
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  6357
  Gyártó
  LOGITECH
  Garancia
  2 éves
  Típus
  Vezeték nélküli kivitel
  Kiosztás
  Magyar
  Multimédiás lehetőségek
  multimédia gombok zenéhez és videóhoz, egér
  Csatoló felület
  PS/2, USB
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.7 /9 Értékelés
  5 csillag
  6
  4 csillag
  3
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Legújabb értékelés

  (2006 jan. 22)

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Aztarohadt de faján néz ki!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 jan. 22)

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Aztarohadt de faján néz ki!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 máj. 16)

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Nekem nem vált be. A következõk a gondok: ha asztal alatti, vagy bármilyen olyan helyen van a billenytyûzet ahol bármi elválasztya a vevõtõl (pl.:asztalalp) nem veszi a vevõ a jeleket, játék közben ha már csak két gobot tartassz lenyomva gyszerre a második gomb lenyomásánál rövid szünet keletkezik a mozgásban ami nagyon zavaró és ha használni akarod a kiegészítõ billentyûket állandóan futnia kell a programjának külömben csak 1-2 gomb mûködik. A max hatótáv vízszintesen originál duracellel kb. egy méter. Tehát csak irodai munkára tudom javasolni, mert finoman lehet velegépelni. Az egerével viszont nincs gond.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!