20 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér

multimédia billentyűzet
lézeres egér
USB-s és PS/2-es csatlakozás

Nem kapható

20 400 Ft

Részletes leírás

Logitech Cordless Desktop MX 3000 billentyűzet + egér

A zene- és videolejátszást (beleértve a véletlenszerű lejátszást is) közvetlenül a billentyűzetről vezérelheti a médiagombok segítségével, illetve a kétkezes navigációs eszközök használatával görgetheti és nagyíthatja a munkalapokat, képeket és nagy dokumentumokat.

SecureConnect™ technológia
Az előzetesen csatlakoztatott billentyűzet és egér egyszerűen beállíható és kiemelt biztonságot nyújt, így az eszközöket már a kicsomagolást követően azonnal használatba veheti.

A legkorszerűbb lézeres technológia
Egyedülálló pontosságot és irányítást biztosít olyan felületeken is, ahol a szokványos optikai egerek nem használhatók. Az egyedi billenthető egér függőleges és vízszintes görgetést is lehetővé tesz, a CruiseControl™ szolgáltatás segítségével pedig a hosszú listákat is egyszerűen görgetheti.

Zenelejátszás vezérlői
A zene- és videolejátszást (beleértve a véletlenszerű lejátszást is) közvetlenül a billentyűzetről vezérelheti. Ezenkívül a böngészőben a visszalépést és az alkalmazás bezárását is egyetlen gombnyomással végezheti, így egyszerűbb a webes navigáció.

Fejlett médiakezelő és navigációs vezérlők
A nagyítás, kicsinyítés és a 100%-os méretre való visszatérés egyetlen gombnyomással elvégezhető. A Zero-Degree Tilt billentyűzetkialakítás felülmúlhatatlan szintű kényelmet biztosít — méghozzá eddigi munkamódszerei megváltoztatása nélkül.

Élvezze a vezeték nélküli kötetlenséget és a lézeres technológia előnyeit. A Cordless Desktop® MX3000 Laser egyedülálló pontosságot és kényelmet biztosít olyan felületeken is, ahol a szokványos optikai egerek nem használhatók. A SecureConnect™ vezeték nélküli technológiának és az elem megnövelt üzemidejének köszönhetően a számítógép használata még személyesebb és még izgalmasabb.

 • Páratlan kényelem a Zero-Degree Tilt™ billentyűzetkialakításnak köszönhetően
 • Hatékony kétkezes navigáció - jobb és bal kezével együttműködhet a feladatok hatékonyabb elvégzése érdekében
 • Logitech Media Life™ szoftver - zene, képek és videofilmek használata egyetlen helyen
 • Az elem töltöttségi szintjét jelző LED alapján eldöntheti, hogy mikor kell cserélni az elemet.

  Páratlan lézeres egér
  Vízszintes és függőleges görgetés, teljes körű nagyításvezérlés. Az előre- és visszalépésre szolgáló gombok segítségével egyszerűen böngészheti a webhelyeket és a nagy dokumentumokat, illetve a vezérlőket testre szabhatja saját igényeinek megfelelően.

  Biztonságos vezeték nélküli kapcsolat: SecureConnect™ technológia
  A Logitech új SecureConnect technológiája előzetesen létrehozza az adatkapcsolatot a vezeték nélküli billentyűzet és egér, valamint a vevőegység között, így védett kapcsolatot biztosít a számítógéppel, és ezáltal az eszközök kicsomagolás után azonnal használatba vehetők.

  Hatékony kétkezes navigáció
  A billentyűzeten és az egéren is megtalálható görgetési és nagyítási vezérlők segítségével jobb és bal kezével együttműködve kényelmesebben és hatékonyabban végezheti el a feladatokat. Az egyik kezével például nagyíthat egy képet, miközben a másikkal görgeti azt tetszőleges irányban.

  Megnövelt elemüzemidő
  A korszerű energiafogyasztási technológiának köszönhetően az elem üzemideje akár 6 hónap is lehet. A billentyűzeten és az egéren egyaránt megtalálható a töltöttségi szintet jelző LED, amely az elem szükséges cseréje előtt körülbelül tíz nappal jelez.
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  6357
  Gyártó
  LOGITECH
  Garancia
  2 éves
  Típus
  Vezeték nélküli kivitel
  Kiosztás
  Magyar
  Multimédiás lehetőségek
  multimédia gombok zenéhez és videóhoz, egér
  Csatoló felület
  PS/2, USB
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.7 /9 Értékelés
  5 csillag
  6
  4 csillag
  3
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Legújabb értékelés

  (2007 jan. 5)

  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér
  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Nálam sincs gond a hatótávolsággal, két szintes házban lakom és a lenti szobából is lehet vele kommunikálni, de a 4 méter az simán megvan gond nélkül. Én játékra is használom és nem érzek sok különbséget a ps2-es egeremhez képest. Az egér nagyon bejön. Az elemek is bírják gond nélkül 3-4 hetet! Szerintem Yoo vétel!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 okt. 20)

  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér
  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Nálam nincs gond a hatótávolsággal. Az egér és a billentyû is 3-4m-t tud. A hangerõ gomb tényleg gagyi. Ha 0-ról max-ra tekered annyit kell forgatnod, hogy elszédülsz a végén. A LED-ek csak akkor világítanak, ha közel a lemerülés. Finoman lehet vele gépelni, és nekem játékra is bejött, habár hard core-osoknak már nem biztos hogy jó.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 aug. 15)

  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér
  Logitech MX 3000 Hu Billentyűzet+ egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  nekem nagyon bejon mind a billentyuzet, mind az eger. volna egy kerdesem: az egeren a LED vilagit mindig? nalam egyszeruen nem akar vilagitani, csak akkor, ha merul az elem...

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!