4 440 Ft

Hasonló elérhető termékek

Genius Wireless Netscroll+ Traveller SE USB vezeték nélküli, optikai

wireless
optikai
USB-kapcsolat

Nem kapható

4 440 Ft

Részletes leírás

A Genius egy új, megfizethetõ egeret kínál, a Wireless NetScroll+ Traveler SE-t, ami a Traveler család különleges kiadása. Élvezze a vezeték nélküli optikai egér adta kényelmet és lépjen be a digitális világba! A vezeték nélküli technológia fejlõdésével a Wireless NetScroll+ traveler SE egyenletesen mozgatja a kurzort használat közben. Újdonság, hogy semmilyen ID beállítást nem igényel a sem az egér, sem a vevõegység. Az elsõ használattól kezdve és elemcsere után is azonnal használható. A láthatatlan (burkolattal egybeöntött) gombok kiemelik a mindennapi egerek soraiból. Kivételes formája ideálissá teszi, mind jobb-, mind balkezes felhasználásra. Fõbb funkciók: Vezeték nélküli egér RF digitális rádiófrekvenciás technológia Hatótávolság: 1.5 méter Kreatív egérgombok USB és PS/2 csatlakozás Windows XP/Me/2000/98 kompatibilis
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
3834
Gyártó
GENIUS
Garancia
1 éves
Érzékenység
1250 - 1750 dpi
Scroll (görgõ)
van

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!