23 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér

vezeték nélküli
lézeres
MicroGear görgővel

Részletes leírás »
23 400 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Logitech MX Revolution Laser USB vezeték nélküli egér

A világ legfejlettebb egere
A még nagyobb sebességet, pontosságot és számtalan szolgáltatást kínáló MX™ Revolution egér új és hatékony kezelõszervei valóban korszerû munkavégzést tesznek lehetõvé. A korszerû, nagy pontosságú Logitech MicroGear™ görgetõkerékkel gyorsan áttekintheti a nagyméretû dokumentumokat, a nagy pontosságú, fokozatos görgetésre váltva pedig könnyedén navigálhat a listákban, valamint a diák és fényképek között. A praktikus, hüvelykujjal mûködtethetõ görgetõkerék azonnali váltást kínál a megnyitott dokumentumok között, a különálló keresõgombbal pedig a kívánt kifejezést kijelölve nyomban elvégezheti a webes keresést.

Új, forradalmi nagy sebességû görgetõkerék
A számítógépes navigálást forradalmasító új MicroGear™ Precision Scroll Wheel görgetõkerék két különbözõ módban használható, így nagy sebességû és nagy pontosságú görgetésre egyaránt alkalmas:

A lenyûgözõen gyors görgetéshez szabadon pörgetheti a görgetõkereket. Egyetlen görgetést követõen akár hét másodpercig is foroghat a görgetõkerék, így a hosszabb dokumentumokban lapok százain és sorok ezrein száguldhat végig, a tetszés szerinti helyen pedig könnyedén megállíthatja a görgetést.

A pontosabb navigációt a kiváló mechanika által nyújtott fokozatos görgetés szavatolja, melynek használatakor a táblázatokban és bemutatókban egyszerûen a következõ sorra vagy diára ugorhat, a dokumentumokat és weblapokat pedig kisebb függõleges lépésekben tekintheti meg.

Nagy sebességû görgetés
Könnyedén navigálhat a nagyméretû dokumentumokban – a listákban, valamint diák és képek között történõ navigáláshoz pedig kisebb sebességû görgetésre válthat.

SmartShift™ technológia
Az MX™ Revolution észleli a futtatott alkalmazást, és automatikusan beállítja az épp végzett feladatnak leginkább megfelelõ görgetési módot.

Dokumentumváltó
Segítségével egyszerûen válthat a dokumentumok között, valamint még egyszerûbben végezheti a több dokumentum közötti másolást és a dokumentumok összehasonlítását.

One-Touch™ keresés
A kívánt szót vagy kifejezést kijelölve, majd a keresõgombot lenyomva gyors keresést végezhet kedvenc webes keresõjével.

Újratölthetõ lítiumionos akkumulátor
Vége az elemekkel kapcsolatos aggodalmaknak – a négyállású töltöttségjelzõnek köszönhetõen mindig tudni fogja, mikor esedékes az újratöltés.

Vezeték nélküli kapcsolat és lézeres érzékelõ
A teljes sebességû, vezeték nélküli USB-kapcsolat és az élvonalbeli lézeres érzékelõ lenyûgözõ pontosságot és navigációs lehetõségeket biztosít.

Rendszerkövetelmények
 • PC:
  -Windows® XP
  -Windows Vista™ (internet-hozzáféréssel)
  -Szabad USB port
  -CD-ROM-meghajtó

 • Mac:
  -Mac® OSX 10.2.8+
  -Szabad USB port
  -CD-ROM-meghajtó
  -Internet-hozzáférés

  A csomag tartalma:
 • Logitech® MX™ Revolution Cordless Laser Mouse
 • Töltõegység
 • Váltóáramú tápkábel
 • USB alapú vevõegység
 • Logitech® SetPoint™ szoftvert tartalmazó CD
 • Felhasználói útmutató
 • Három év korlátozott jótállás
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Általános
  Cikkszám
  14789
  Gyártó
  LOGITECH
  Garancia
  3 éves

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.6 /16 Értékelés
  5 csillag
  13
  4 csillag
  1
  3 csillag
  1
  2 csillag
  0
  1 csillag
  1

  Legújabb értékelés

  (2010. ápr. 8.)

  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér
  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  kedves doboslewy az egérnek a görgőjét is be lehet állítani, h mikor legyen racsnis, mikor nem, vagy h melyik programban legyen racsnis, melyikben nem... eleinte én is azt hittem hiba, de ha jobban szétnézel a setpointban, akkor megtalálod, ami neked kell. Több, mint 2 éve van ilyen egerem. Az aksi már nem a régi, de full töltéssel még így is 8 napig bírja. Ami engem nagyon zavart, h 3dsmaxban legtöbbet az egér középső gombját kell használni, de ezen elég furcsán működik, (mivel oldalra is mozog, nem vmi pontos) így át kellett állítsam a vissza gombra, úgy tökéletes. Amúgy nagyjából mindenre beraktam vmi keystore-t, szóval tényleg agyon lehet állítani. Mellesleg nagyon precíz. Nem értem másoknak miért nem jön be, ettől rosszabb egérrel is használtam grafikai programokat. Ami az ergonómiáját illeti, szinte tökéletes, bár egy egésznapos használat után a lelógó kisujjam beszokott merevedni. Mindenkinek ajánlom: állítgassa sűrün, amég minden progiban a legjobb nem lesz:)

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2009. okt. 15.)

  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér
  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  doboslewy! Érdemes felkeresni a Logitech Support-ját telefonon, nekem már 2x cserélték az egeremet. Link: http://logitech-en-emea.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_emea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=6861

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2009. aug. 1.)

  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér
  Logitech MX Revolution Laser vezeték nélküli lézeres egér

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  nagyon szép és kézreálló kis patkány, de csak azért vettem mert le kellett vásárolni a bedöglött vkarit. szoktam Cad-ezni, de nem arra való!! csak a rongyrázásra az igazi!! azért az aksiját megirigyelhetné bármelyik telefongyártó!! (kb2éve használom) de ha lemerül elő a 310-est!! ;)

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!