12 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér

2,4 GHz-es technológia
lézeres mozgáskövetés
rengeteg funkciógomb

Nem kapható

12 900 Ft

Részletes leírás

A Logitech® MX™610 Laser Cordless Mouse egér különlegesen érzékeny, még több felületen használható lézeres mozgáskövetése és interferenciamentes 2,4 GHz digitális vezeték nélküli technológiája révén a teljesítmény egy merőben új szintjét nyújtja. A világ első intelligens egereként az elemek élettartamának megnövelése érdekében a számítógép állapotának megfelelőn ki- és bekapcsol, valamint készenléti állapotba vált. Az MX™ 610 emellett a vezeték nélküli kapcsolat interferenciáját is észleli, illetve javítja, az elemcsere esedékességét pedig előre jelzi a felhasználónak. Az egyszerűen beállítható levelezési és azonnali üzenetküldési gombok LED-jei kigyulladnak, ha új üzenet érkezik a megadott ismerősei egyikétől. A hangerőt közvetlenül az egérről szabályozhatja, míg az előre- és visszaléptető gombok révén gyorsabban böngészheti a weblapokat. A billenthető, nagyítási funkcióval ellátott görgetőkerékkel könnyedén megtekintheti fényképeit és táblázatait. Az MX™ 610 ötéves jótállással és teljes körű terméktámogatással kerül forgalomba. * Az optikai egerek számára problémás felületeken is kifogástalanul működik. A páratlan pontosság és navigáció érdekében kiváló mozgáskövetést nyújtó, csúcstechnológiájú lézeres érzékelőt tartalmaz. * Tapasztalja meg az interferenciamentes működés és a kétirányú kommunikáció előnyeit. A digitális, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia a hagyományos, 27 MHz-es technológia hatékonyságának és hatótávolságának ötszörösét kínálja, méghozzá megbízhatóbb működés mellett. A kisméretű vevőegység közvetlenül az USB porthoz csatlakoztatható, vezetékek nélkül. * Egy különösen fontos személy üzenetét várja? A levelezési és üzenetküldési gombok azonnali hozzáférést kínálnak üzeneteihez és levelezőprogramjához. A gombok LED-jei kigyulladnak új e-mail vagy azonnali üzenet érkeztekor, így abban az esetben is könnyedén értesülhet azokról, ha épp nem használja a számítógépet. Ki- és bekapcsolásuk, valamint testreszabásuk egyaránt könnyedén elvégezhető. * Egyszerűbben tekintheti meg digitális fényképeit és táblázatait. A billenthető görgetőkerékkel kényelmesen szabályozhatja a nagyítást, valamint vízszintesen és függőlegesen is görgethet. * Energiatakarékosság — még intelligensebben. A beépített processzor segítségével az üzemidő megnövelése végett a számítógép állapotának megfelelően ki- és bekapcsol, valamint akár készenléti üzemmódba is válthat. Emellett a töltöttségjelző LED révén figyelmezteti a felhasználót alacsony töltöttségi szint esetén, valamint észleli és elhárítja a vezeték nélküli kapcsolat interferenciáját. * Hangerőszabályzás, némítás, valamint előre- és visszaléptető gomb. A hangerőszabályzó és a némítási funkció, valamint az előre- és visszaléptető gomb segítségével még hatékonyabbá teheti munkavégzését. Valamennyi gomb programozható, így saját ízlésének megfelelően alakíthatja azok működését.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
6834
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves
Érzékenység
lézeres
Gombok
2 db
Scroll (görgõ)
van
Csatoló felület
PS/2, USB
Szín
fekete-ezüst
Fő jellemzők
Extrák
nincs
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.7 /6 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
2
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2007 jan. 31)

Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér
Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Mi karácsonykor vettünk egyet. Tök frankó csak elég sûrûn szaggat ami baromira idegesitõ.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 szept. 26)

Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér
Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én ma vettem egy ilyen egeret 10500HUF -ért egy boltban.Elsõ benyomásom jó az egérrõl,nekem csak az MSN visszajelzõ gomb nem reagál (legalábbis WIn Live Messenger 8.0-nál) Az E-mail visszajelzõ mûködik, kéken villog ha levél jön és ha megnyomom a gombot akkor megnyitja a levelet (Ofice Outlook 2003) 4-5 métreeõl távirányítóként is mûködik (pl.Winamp halkítás) úgyis hogy a gépem hátuljába van dugva a port és még egy szekrényben van bent, tehát nem is látják egymást. Már csak az elemekre vagyok kíváncsi hogy meddig bírják benne.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 máj. 16)

Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér
Logitech MX610 wireless optikai PS2/USB egér

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

egyik ismerõsömnek ilyen van és neki mûködnek az üzenet jelzõ ledek. azerintem kevés rajta az extra gomb (mondjuk aki olyat akar az vegyen media paly-t). Egyébként jól néz ki és kézre áll.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!