21 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gigaset A580IP dect telefon

ECO DECT készülék
Kivételes hanghatás
Dual mode funkció

Részletes leírás »
21 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Siemens Gigaset A580IP dect telefon

"Az Edigital.hu oldalon rendelt IP készülékek mindegyikéhez most 500,-Ft ajándék lebeszélhető egyenleget biztosítunk a MACROgate támogatásaként, akivel "netszerűbben kedvezőbb a telefonálás"! Kérjük az alábbi címre  [email protected] küldje el egy levélben a vásárolt termék típusát ill. a számlaszámot és 3 napon belül az 500,-Ft. jóváírásra kerül!"

Jellemzők

A vezetékes hálózaton keresztüli és a VoIP hívások kezdeményezéséhez és fogadásához alkalmas telefonkészülék, a személyi számítógép igénybevétele nélkül
  A Gigaset A580 IP választási lehetőséget kínál fel Önnek, ha a családból vagy a baráti körből fel szeretne hívni valakit, legyen az a világ bármely részén; a dual mode funkciónak köszönhetően egy gombnyomással válthat át internet és vezetékes hálózaton való telefonálás között. A személyi számítógép bekapcsolása nélküli is élvezheti az intenet telefónia nyújtotta kényelmet és a HDSP™ technológiának ¹ köszönhető kivételes hangminőséget. A Gigaset A580 IP egy multivonalas telefonkészülék, melyhez minden további gond nélkül akár 6 másik kézibeszélőt is regisztrálhat akár 6 SIP- pel és mindezt különböző szolgáltatók igénybevételével is megteheti, sőt mi több, párhuzamosan akár három, kettő VoIP és egy vezetékes hálózaton belüli, beszélgetést is folytathat. Ezt a telefonkészüléket elláttuk egy egész ÙjGenerációs tulajdonságot tartalmazó csomaggal. Ez többek között egy ingyenes információs szolgáltatást, mint például RSS csatorna, időjárásjelentés, bid-watcher az eBay- en licitált vagy megfigyelt aukciós tárgyak szemmel tartására és egy online telefonkönyv, mindezt közvetlenül a kézibeszélőről is elérheti. A Gigaset A580 IP egyszerűen egy ötletes telefonkészülék. Ez minden helyzetben érzékelhető, akár a számítógép mellőzésével használt internet telefóniát, akár a kihangosító funkciót vesszük figyelembe. Mindehhez csatlakozik még az energiatakarékos ECO DECT technológiája, amely egyben a környezetünkre is kímélő hatással van.

Egy, a számítógép mellőzésével is használható, dual mode multivonalas telefonkészüléket keres? Akkor a Gigaset A580 IP- ben meg is találta mindazt, amire vágyott.
Dual-mode telefonkészülék multivonalas hívás funkcióval
  A Gigaset A580 IP lehetőséget biztosít Önnek egy gombnyommással a vezetékes hálózat és az internet telefónia közötti váltásra, így egyszerűen válszthatja ki az Ön számára legideálisabb telefonálási módot. Akár három személy is telefonálhat ugyabban az időben- 2 VoIP és 1 vezetékes hálózaton belüli hívás lehetséges. Sem a VoIP, sem az interneten keresztüli telefonáláshoz sem szükséges bekapcsolnia a személyi számítógépét. A multivonalas hívás nyújtotta előnyöket akár 6 kézibeszélőn keresztül is élvezheti. A Gigaset A580 IP készülékkel Ön szabadon választhat akár 6 SIP- azonosítót különböző szolgáltatóktól.

Kivételes hanghatás a High Definition Sound Performance™ ¹ technológiának köszönhetően
  Az innovatív HDSP™ ¹ technológia által a Gigaset A580 IP telefonkészüléken folytatott beszélgetések során Ön mindig a legjobb minőségű hangot élvezheti. Semmi zaj, vagy zörej nem torzíthat bele a telefonbeszélgetéseibe. Legyen az egy beszélgetés vagy egy jó baráttal, vagy a szülőkkel, a telefonon folytatott beszélgetések kitűnő minőséggel rendelkeznek és ezáltal a kényelem szintje is emelkedik. Ha Ön a szélessávú csatlakozóján keresztül beszélgetést folytat valakivel, aki egy HDSP™ ¹ támogatással rendelkező telefonkészülékkel bír, akkor minden egyes apró hanglejtésbeli különbséget érzékelhet a vonal másik végén lévő hangjából. Ezáltal a telefonbeszélgetések már inkább úgy tűnnek mintha szemtől szemben állnák a partnerünkkel a beszélgetés során. A Gigaset A580 IP telefonkészülék kiváló tulajdonságai közé tartozó kihangosítás pedig lehetőséget biztosít arra, hogy telefonhívásait úgy intézhesse, hogy mindeközben kisebb- nagyobb teendőket is el tud intézni.

Gigaset.net és információs szolgáltatás
  A Gigaset A580 IP- vel közvetlen kapcsolatot létesíthet az interneten a barátokkal vagy a rokonokkal a Gigaset.net- en keresztül. A készülék megvásárlása után Önnek csak regisztrálnia kell és máris csatlakozott az exkluzív Gigaset IP hálózati közösséghez. Mindez annyit jelent, hogy bárhol és bármikor ingyenes VoIP hívásokat is kezdeményezhet úgy, hogy szükségtelenné válik a VoIP szolgáltató azonosítójának használata. Mi több, olyan ingyenes szolgáltatásokat vehet igénybe mint az időjárásjelentés, bid- watcher az eBay-hez vagy akár a kedvenc weboldaláról folyamatos információk az RSS- sel közvetlenül a kézibeszélőre, mindezt akár a számítógép bekapcsolása nélkül is. A Gigaset A580 IP kézibeszélőn keresztül Önnek lehetősége nyílik online telefonkönyvekhez való csatlakozására is, ami annyit jelent, hogy Önnek nem állhat szinte semi sem az útjában, miközben egy telefonszámot próbál meg az interneten megtalálni.

A kapcsolattartás energia takarékos módja: ECO DECT
  Az innovatív ECO DECT techológia által, mely csökkenti az átviteli energía nagyságát, a Gigaset A580 IP akár 60%- kal kevesebb energia felhasználással működik a korábbi modellekhez képest. Ìgy pénzt takarít mega z Ön számára és a környezetet is kíméli. Akárcsak az összes Gigaset telefonkészülék, a Gigaset A580 IP is csökkenti a kézibeszélő és a bázis állomás közötti átviteli energiát, mégpedig az azok közti távolság függvényében. Ahhoz, hogy a bázis állomás átviteli energiáját akár 80%- kal * c sökkenthesse, egyszerűen csak az ECO Mode- ot szükséges aktiválnia. Abban az esetben, ha a kézibeszélő a bázis állomásra ³ van helyezve az átviteli energía majdnem a nullával egyenlő. Ezáltal az energiatakarékosság egy olyan hatékony módját élvezheti Ön, miközben folyamatosan kapcsolatban van a szeretteivel és a barátaival, mint még soha.

  A pusztán ötletes telefonkészüléket annak érdekében terveztük meg ilyenre, hogy Ön mindig és mindehol a számítógép bekapcsolása nélkül a telefonálás előnyeit élvezhesse, legyen szó VoIP- ról vagy vezetékes hálózatról.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
55235
Gyártó
GIGASET
Garancia
1 éves
Kialakítás
DECT (vezeték nélküli) telefon
LCD Kijelző
3 soros
Telefonkönyv memória
150 név és telefonszám tárolás
Jellemzők
gyorstárcsázás, dátum/idő kijelzés, újrahívás
Extrák
több kézibeszélő egyidejű használata
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.8 /5 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2016. febr. 19.)

Gigaset A580IP dect telefon
Gigaset A580IP dect telefon

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
minden
Ami nem tetszik:

Két éve stabilan, tökéletesen kezeli a hagyományos és a neophone-os vonalakat.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2011. dec. 16.)

Gigaset A580IP dect telefon
Gigaset A580IP dect telefon

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyű telepítés
Ami nem tetszik:

A készülék magyarul is tud, és 1 óra alatt telepíthető. Microgate és Ephone szolgáltatókkal tökéletesen működik. Konfigurációja egyszerű webes felületen történik. Ha router mögött van port nyitás kötelező! Minősége kiváló, könnyen bővíthető további készülékekkel. Ára kicsit sok, de 1 év alatt visszahozza.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2010. dec. 31.)

Gigaset A580IP dect telefon
Gigaset A580IP dect telefon

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Először is: aki csak magyarul tud, az gondolja meg a vételt. Nincs hozzá magyar leírás sem papíron, sem CD-n, sem Internet-en. Amúgy kitünő dolgokat tud: kimenő hívás szétválasztása a legolcsóbb szolgáltatóra, bejövő hívások szétválasztása kézibeszélőre, stb. - papíron. Nekem viszont már az első lépés sem megy: nem tud beregisztrálni egyetlen Voip szolgáltatóhoz sem (3-al próbáltam), sőt a saját gigaset.net-hez sem. Így viszont használhatatlan. A telefonos üsz-en egy kft hangpostája jelentkezik, mondván hogy csak keddtől lesznek. Hibaüzenetet küldeni nem lehet, mert e-mail cím nincs, a WEB-es hibabejelentő meg nem működik (Internal error...) Szóval ebből visszavitel lesz.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!