3 100 Ft

Hasonló elérhető termékek

Genius LuxeMate 300 USB+PS2, HU extravékony billentyűzet

ultra vékony billentyűzet
9 funkciógomb
USB-s és PS/2-es csatlakozás

Nem kapható

3 100 Ft

Részletes leírás

Ultra vékony, kompakt kivitel. A LuxeMate 300 a Genius egyik legújabb fejlesztésű billentyűzete. 9 plusz gomb gondoskodik arról, hogy könnyen kezelhető legyen az Internet és a különböző multimédia alkalmazások. Az ultra vékony design kényelmes és könnyű kezelhetőséget biztosít. A kipattintható lábak segítségével a billentyűzet függőlegesbe állítható, ezáltal helyet szabadít fel az asztalon. Újdonság az U billentyűn feltüntetett € szimbólum. Programozható gombokkal rendelkezik Új, innovatív, kompakt, lapos design Az egyedi gomb struktúra kellemes tapintású 9 gyakran használt gyorsbillentyű Internet és egyéb multimédia alkalmazásokhoz A billentyűzet a lábaira helyezve helytakarékos
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
4384
Gyártó
GENIUS
Garancia
1 éves
Típus
Vezetékes kivitel
Kiosztás
Magyar
Multimédiás lehetőségek
van
Csatoló felület
USB
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!