194 990 Ft 199 990 Ft (2%)
Szaküzlet információk!

Üzleteink 2021. április 7-től újra a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várnak! Részletekért kattints ide!

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, ezüst, fehér sportszíjjal

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - garancia
40 mm (394 x 324) LTPO OLED Retina kijelző
50 méter mélységig vízálló
Ezüst alumíniumtok / fehér sportszíj

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
194 990 Ft 199 990 Ft (2%)

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzletünkben ingyenesen Akár holnap
  11:00-től átvehető Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Színvariációk

Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, ezüst, fehér sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, arany, rózsaszín homok sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, asztroszürke, fekete sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm kék, tengerészkék sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm (PRODUCT)RED, (PRODUCT)RED sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, ezüst, fehér sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, arany, ciprusi zöld sportszíjjalApple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, grafit, fekete sportszíjjal

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm, ezüst, fehér sportszíjjal adatai:

Új szenzor és app a véroxigénszinted méréséhez, EKG és más korszerű egészségügyi funkciók – az Apple Watch Series 6 (GPS+Cellular) segít szemmel tartani az egészséged. Otthon hagytad az iPhone-od? Nem gond, az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) csatlakozik a mobil hálózathoz, így bármikor kapcsolatban maradhatsz a világgal.

Apple Watch Series 6

 

Az egészség órája a jövőből már a csuklódon.


Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmian új érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG‑t bárhol, bármikor. Tekintsd át egy szempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retina kijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és az egészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Apple Watch Series 6

Véroxigén
Egy újabb
szint az innovációban.

A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 (GPS+Cellular) figyelemre méltó új érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted.1

 

Apple Watch Series 6

 

 

Apple Watch Series 6

Új érzékelő. Új tudás. Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.

 

Apple Watch Series 6

Rávilágít a lényegre. A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

 

EKG

A csuk­lódon.
Bárhol, bármikor.

Az Apple Watch Series 6 (GPS+Cellular) az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni.2 Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.

Apple Watch Series 6

 

Az ujjad sokat elárul a szívedről. A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésed szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája.3

 

Az EKG app használata

Alvás

A jó reggel egy jó éjszakával kezdődik.

Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az új Alvás app segít, hogy állandó esti rutint  alakíthass ki, és éjszakáról éjszakára követhesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érd el a kitűzött alváscélodat.

 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

 

Fitnesz

Odatettük magunkat, hogy mindent beleadhass.

Aki fitt szeretne maradni, annak a tudás hatalom. Meríts motivációt  a rendszeres mozgáshoz, és kövesd minden eddiginél pontosabban
az edzés­adataidat – a vízben, a teremben és az utakon is. A Series 6-ban az Apple Watch felülmúlja eddigi önmagát, hogy te is a legjobb formádat hozhasd.

Apple Watch Series 6

 

Inspiráció

Motivál és megdolgoztat.

 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Bevonatok

Színes egyéni­ségeknek, pirosban és kékben.

Eddigi legszínesebb sorozatunk az új (PRODUCT)RED és kék alumínium­tokkal bővült. Válassz a rozsdamentes acélból és 100%‑ban újra­haszno­sított alumíniumból készült tokok kínálatából.

 

Apple Watch Series 6

Körpánt
Simán felvehetsz valami újat.

Az Apple Watch Series 6 szíjai között újdonság az innovatív, kényelmes körpánt, amelyen nincs sem kapocs, sem csat. Az egy darabból álló pánt kétféle anyagból, kilenc különböző méretben kapható, hogy pontosan a csuklódra illőt választhass.

Apple Watch Series 6

 

Körpánt. A puha, nyújtható szilikongumiból készült körpánt nemcsak végtelenül kényelmes és könnyű, hanem meglepően egyszerű fel- és levenni is.

 

Apple Watch Series 6

Fonott körpánt. Ez a szíj szilikonszálak és több mint 16 ezer újra­haszno­sí­tott poliészterből készült szál szövete – texturált, nyújtható és gyönyörű.

 

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

 

Kijelző

Mindig bekapcsolva.
Jobb, mint valaha.

A mindig bekapcsolt Retina kijel­zőnek jóval nagyobb a fényereje a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így a korábbinál sokkal egysze­rűbben láthatsz minden információt a szám­lapon anélkül, hogy felemelnéd a csuklódat és felébresztenéd az órádat.

 

Mindig készen áll. Ha le van engedve a csuklód, és lefelé húzod az ujjad a kijel­zőn, akkor megnyílik az Értesítési központ, ha felfelé, akkor pedig a Vezérlőközpont. A komplikációkat is aktiválhatod egyetlen koppintással. Az ilyen egyszerű műveletekhez nem kell felemelned a csuklódat, ha nem szeretnéd, például amikor egy megbeszé­lésen veszel részt.

 

Új számlapok

Számtalan lehetőség.

Új kedvencekre találhatsz a most érkezett számlapok eddigi legnagyobb választékában. Alakítsd őket a hangulatodhoz, a stílusodhoz vagy a kedvenc elfoglalt­ságaidhoz, hogy olyan egyediek legyenek, mint te magad.

Apple Watch Series 6

 

Tömérdek számlap. Most minden eddiginél egyszerűbben fedezhetsz fel és oszthatsz meg az érdeklődésednek megfelelő olyan egyedi
számlapokat, amelyek minden fontos információt egy helyen mutatnak meg. Találj rá új kedvencekre az App Store-ban, a neten és a közösségi médiában.

Apple Watch Series 6

 

Maradj kapcsolatban

Légy informált menet
közben is.

Bármerre jársz, az Apple Watch Series 6 segít, hogy képben legyél, és mindig veled lehessenek, akik igazán fontosak számodra. Ha mobilhálózatos modellt választasz, akkor is elérhető maradhatsz, amikor nincs nálad a telefonod.5

Apple Watch Series 6

 

Apple Watch Studio
Egy tok. Egy szíj.
A stílusod szerint.

 

Apple Watch Series 6

 

Megjegyzés:

 1. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkal­mazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.
 2. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb Apple Watch (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról további információt az apple.com/hu/watch oldalon találsz. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.
 3. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.
 4. Az Apple Music csak előfizetéssel használható.
 5. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobilszolgáltatódnál. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.
 6. Az Apple Watch Series 6, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

 

A (PRODUCT)RED körpánt és a (PRODUCT)RED fonott körpánt hamarosan kapható.
Tok- és szíjkombináció csak egy adott kollekción belül (Apple Watch, illetve Apple Watch Nike) állítható össze.
Az Apple Watch Series 6 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 14-es rendszer szükséges.
A funkciókra vonatkozóan fenntartjuk a változtatás jogát. Egyes funkciók, alkal­mazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát itt találod.
Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

Amitől Apple Watch:

https://www.apple.com/hu/apple-watch-series-6/why-apple-watch/

A Series 6 (GPS + Cellular) jellemzői

 • Alumíniumtokos modell
 • GPS/GNSS
 • Iránytű
 • Mindig bekapcsolt magasságmérő
 • 50 méterig vízálló
 • Véroxigénszint-érzékelő (Véroxigén app)
 • Szívelektródák (EKG app)
 • Második generációs optikai pulzusmérő
 • Nemzetközi segélyhívás
 • Vészhelyzet – SOS
 • Gyorsulásmérő esésészleléssel; méréshatár: 32 g
 • Giroszkóp
 • Intelligens fényérzékelő
 • Hangszóró, 50 százalékkal hangosabb
 • Mikrofon (lehetővé teszi a Zaj app működését)
 • Apple Pay
 • GymKit
 • Kapacitás: 32 GB
 • Kerámia-zafírkristály hátlap
 • 40 mm (324 x 394 képpont, 759 mm²-es kijelzőterület)
 • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző (1000 nites fényerő)
 • Az alumíniumtokon Ion-X üveg kijelző található
 • S6 SiP 64 bites, kétmagos processzorral – akár 20 százalékkal gyorsabb, mint az S5
 • Apple W3 vezeték nélküli chip
 • U1 chip (ultraszélessávú)
 • LTE és UMTS
 • Wi-Fi (802.11b/g/n, 2,4 és 5 GHz)
 • Bluetooth 5.0
 • Beépített lítiumionos akkumulátor, akár 18 óra üzemidő
 • Mágneses töltőkábel
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
806656
Gyártó
Apple
Garancia
2 éves
Kivitel
Unisex
Adatátvitel
Bluetooth, WiFi, LTE
Extra funkciók
GPS, Iránytű, Beépített gyorsulásmérő, Magasságmérő, 50 méterig vízálló, kerámia hátlap, intelligens fényérzékelő, mikrofon, Érintésmentes fizetési funkció, Pulzusmérő, SOS funkció, Szívritmus mérése, kétmagos processzor, hangszóró, OLED kijelző, Ion-X üvegborítás
Tartozékok
Szíj, Töltő kábel
Méret
40 x 34 x 10,7 mm
Súly
30,5 g
Kijelző
Kijelző felbontása
324 x 394 Pixel
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!