8 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech QuickCam For Notebooks webkamera

640 x 480 pixel felbontás
15 fps
beépített mikrofon

Nem kapható

8 790 Ft

Részletes leírás

Logitech QuickCam for Notebooks webkamera Hordozható számítógépe minden bizonnyal jelentős szerepet játszik mindennapi tevékenységében. Az e-mail üzenetek küldése és fogadása, a böngészés és az azonnali üzenetküldés a családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartás nagyszerű lehetőségét kínálja — de miért is ne hallhatná és láthatná őket élőben? Az élő mozgóképpel kiegészített azonnali üzenetküldés egyre népszerűbbé válik — tapasztalja meg Ön is az internetes élmények egy merőben új dimenzióját a QuickCam® for Notebooks webkamera segítségével. A népszerű azonnali üzenetküldő alkalmazásokkal és a videohívási szolgáltatásokkal egyaránt használható, VGA-felbontású, kristálytiszta képet nyújt és beépített mikrofont tartalmaz. - Figyelemmel kísérheti beszélgetés közben szeretteit a VGA-felbontású mozgóképnek köszönhetően - Élő mozgóképpel egészítheti ki kedvenc azonnali üzenetküldő alkalmazásait: az MSN® Messenger, az AOL® Instant Messenger™ (AIM®), a Yahoo!® Messenger és a Windows® Messenger programmal egyaránt használható - Hangos csevegést folytathat a beépített mikrofon révén — további eszközök csatlakoztatása nélkül - Egyszerű üzembe helyezés - Az állítható rögzítőcsipesznek (legfeljebb 14 mm) köszönhetően bármely hordozható számítógépre rögzíthető, illetve tetszőleges szögben forgatható - A beépített pillanatfelvétel gomb segítségével 1,3 megapixel felbontású állóképeket készíthet - Az állítható fókuszszabályzó gyűrű a távolságtól függetlenül minden esetben éles képet biztosít - A működésjelző LED révén mindig tudni fogja, mikor van bekapcsolva a kamera - A neoprén anyagú hordtok hatékony védelmet nyújt - A világ legnépszerűbb webkameráit gyártó Logitech bőséges tapasztalatából származó előnyök Műszaki adatok: - Képérzékelő: Színes, VGA-felbontású CMOS - Színmélység: True Color (24 bites) - Videofelvétel: Legfeljebb 640x480 (VGA) képpontos felbontás 15 képkocka/másodperces sebességgel - Állóképfelvétel: 1,3 megapixel (interpolációval) - Kézzel állítható fókusz - Működésjelző LED Rendszerkövetelmények: - Windows® 98SE, Millenium Edition, 2000 vagy XP - Egy USB port (1.1 vagy 2.0 szabványú) - CD-ROM-meghajtó A webes funkciókhoz (például mozgóképpel kiegészített üzenetküldéshez vagy levelezéshez): - Internetkapcsolat - Webböngésző - Fájlmellékleteket támogató levelezőprogram - Hangkártya és hangszórók vagy fejhallgató a hangok lejátszásához
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
4064
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves
Felbontás
640 x 480 pixel
Képkocka
15 fps
Mikrofon
Beépített mikrofon

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
1
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 szept. 2)

Logitech QuickCam For Notebooks webkamera
Logitech QuickCam For Notebooks webkamera

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ez nagyon jó kamera gyorsan reagál mindenre és kristálytizta a képe kicsit drága de nagyon jóó

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2009 febr. 1)

Logitech QuickCam For Notebooks webkamera
Logitech QuickCam For Notebooks webkamera

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ennyi pénzért 15 fps? Szerintem nem éri meg! Szubjektív, de szerintem nem is túl szép, bár biztos praktikus, de akkor inkább az e2550 vagy e3500 modellek (olcsóbb, többet tud, jobban néz ki és Logitech szintén).

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!