10 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Microsoft LifeChat LX-3000 USB mikrofonos fejhallgató (JUG-00014)

USB-s mikrofonos fejhallgató
180°-on forgatható mikrofon
Hívást aktiváló gomb

Nem kapható

10 590 Ft

Részletes leírás


A LifeChat LX-3000 egy vezetékes fejhallgató. A készülék hangerő szabályozóval, 180°-on forgatható mikrofonnal és rugalmas vezetékkel rendelkezik. A fejhallgatóba Windows Live Messenger és Windows Live hívásgomb van beépítve, amelyeknek köszönhetően egyszerre több emberrel is beszélgethet. Egy egyszerű Windows Live hívást aktiváló gombnyomással, megnézheti mely ismerősei vannak vonalban. Azonnal kapcsolatot létesíthet, és nagyon egyszerűen meghívhatja más ismerőseit is, hogy vegyenek részt a beszélgetésben. A LifeChat LX-3000 fejhallgató váltógombjával a felhasználók gyorsan válthatnak a zenéről a beszélgetésre. Amint fogadja a bejövő hívást, a zene azonnal leáll. Ha a beszélgetés végén megnyomja a váltógombot, a zene újraindul.


Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
164653
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!