szolgáltatás

Webox csomagautomata 

Gyors, egyszerű és innovatív!

 
Kedves Vásárló!
Tájékoztatunk, hogy a Webox csomagautomaták 2017. október 19-ét követően megszűnnek, így csomagod ezen határidőig van lehetőség átvenni. Az átvételi pont megszűnése miatt az Extreme Digital Zrt. 2017. október első hetében megszűnteti az átvételi pontra történő rendelés lehetőségét, alternatívaként a Foxpost csomagautomatákat ajánljuk. Amennyiben rendelésed az említett határidőig nem tudod átvenni, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy a rendelésed szaküzletben, vagy házhoz szállítással eljuttathassuk hozzád.

NEM SZERETSZ ALKALMAZKODNI? VEDD ÁT BÁRMIKOR!

Bruttó 3 000 Ft feletti rendelés esetén kérd csomagod bármely Webox csomagautomatába ingyenesen, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni. A nap 24 órájában bármikor (legyen az hétvége vagy ünnepnap) és bárhol. A saját tárolód nyitásához pedig nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi QR vagy numerikus nyitókódodra.

HOL TALÁLOM?

Webox csomagautomaták listája

MILYEN TERMÉKEK VEHETŐK ÁT A WEBOX CSOMAGAUTOMATÁKON?

Egy rekeszbe egyszerre egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg és mérete nem haladja meg a legnagyobb rekesz méretét. A Webox csomagautomatákon 3 különböző méretű rekeszt találsz, úgymint a legkisebb 8x38x64 cm-es, a közepes 19x38x64 cm-es és a legnagyobb 41x38x64 cm-es.

BIZTONSÁGOSAK A WEBOX CSOMAGAUTOMATÁK?

Nincs mitől félned, hiszen az egyedi QR és numerikus kódot, a rekesz tartalmát egyedül csak Te ismered, így más nem juthat az erős acélból készült rekesz tartalmához. A Webox csomagautomaták épségére egyenként 3 db CCTV kamera vigyáz, ezen felül a csomagok biztosítva vannak 150.000 Ft értékig.

HOGYAN MŰKÖDIK?

  1. Vásárolj online áruházunkban és a szállítási mód kiválasztásánál kérj Webox szállítást! Válaszd ki a hozzád legközelebb eső vagy legkényelmesebben megközelíthető Webox csomagautomatát.
  2. A Webox csapata SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést, amint csomagod megkezdte az útját, valamint elküldi a szükséges kódokat. Ezután végig követheted a csomagodat, ha beírod a csomagkereső alkalmazásba a csomagod számát.
    1. Az SMS-ben vagy e-mailben kapott egyedi QR és numerikus kód beolvasásával akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatod az átvételt! Ha utánvéttel rendeltél a Webox csomagautomatánál a bankkártyáddal ki is fizetheted.
    2. Néhány egyszerű lépés az érintőképernyőn és már Tiéd is a megrendelt termék!
  3. A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova a csomagodat behelyeztük és már viheted is, bármikor is érkeztél!
Fontos: Webox átvételi mód bruttó 3 000 Ft feletti rendelési érték esetén elérhető.