42 990 Ft 49 990 Ft (14%)

Microsoft Office 2019 Otthoni és Diákverzió irodai programcsomag, HUN (79G-05049)

Raktáron

Raktáron

Irodai programcsomag
Otthoni és Diákverzió
Teljes körű licenc

Részletes leírás »
42 990 Ft 49 990 Ft (14%)

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 3 munkanapon belül Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 4 - 5 munkanapon belül Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 4 - 5 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Microsoft Office 2019 Otthoni és Diákverzió irodai programcsomag, HUN (79G-05049) jellemzői:

A szoftvert 1 felhasználó, 1 előtelepített számítógépen használhatja. A Microsoft Office 2019 Otthoni és Diákverzió irodai csomag a telepítő DVD lemezt nem tartalmazza, a szoftver az útmutatóban leírtak alapján az Internetről tölthető le. Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető!

A programcsomag tartalma:

  • Word 2019
  • Excel 2019
  • PowerPoint 2019
  • OneNote 2019

A lényeges eszközök minden feladathoz. Az Office 2019 Otthoni és diákverzió olyan diákok és családok számára készült, akik a klasszikus Office-alkalmazásokat szeretnék használni, beleértve a Word, az Excel, a PowerPoint és a Windows 10-hez készült OneNote alkalmazásokat. Egyszeri vásárlás, 1 PC-re vagy Macre telepíthető iskolai vagy otthoni használatra. A Word 2019 még egyszerűbbé teszi a professzionális megjelenésű dokumentumok létrehozását: a szerkesztés és a nyomtatási tartalom ellenőrzése egyetlen munkameneten belül végezhető. Emellett a korábbról jól ismert keresési funkció sem hiányzik a programból, így a kezdők is gyorsan elérhetik a Word 2019 összes kulcsfontosságú eszközét. Az Office 2019 Home and Student teljesen új funkciója az SVG-grafikák kezelése, amelyek egyszerűbben méretezhetők és mozgathatók, mint például a JPG- vagy PNG-képek. Az érintőtollat és érintőképernyőt használók nagyra fogják értékelni a továbbfejlesztett kézírás-felismerést is. Ez különösen a jegyzeteléshez hasznos. A bemutatókhoz természetesen a PowerPoint 2019 a legalkalmasabb eszköz: a jól ismert alkalmazással diákat és komplett bemutatókat készíthetünk professzionális kivitelben. Az ötletek és adatok így látványosan, hanganyaggal kiegészítve jeleníthetők meg. Az Office 2019-ben és minden más verzióban újdonság, hogy a PowerPoint immár az Ultra HD felbontású képanyagok kezelésére is képes, így mostantól 4K-videók is beágyazhatók a diákba. A fényképek és más grafikák nagyításának és méretezésének továbbfejlesztett támogatása szükségtelenné teszi a külön képszerkesztő programok beszerzését. Legyen szó akár egyszerű diákról, akár összetett, számos oldalt tartalmazó bemutatókról, a PowerPoint 2019 ideális választás. Az Excel 2019 licence a jól ismert táblázatkezelő alkalmazás használatára jogosítja fel a vásárlókat. Az adatok bevitele intuitív módon, feldolgozásuk jól áttekinthetően történik. A billentyűparancsok gyors hozzáférést biztosítanak az Excel mindennapi munka során szükséges alapvető funkcióihoz. Az új verzióban előrelépés történt többek között a matematikai függvények terén, amelyek nagyobb számban érhetők el a csomag részeként. Ezenkívül az alkalmazás új módszereket nyújt az adatok látványos megjelenítéséhez, különféle vizualizációs eszközöket biztosítva a felhasználóknak. Ezzel időt takaríthatunk meg, miközben továbbra is élvezhetjük az Excel jól ismert munkafolyamatát.

Microsoft Office 2019

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
612647
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
nincs
Típus
irodai alkalmazás

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 /3 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

(2020. máj. 26.)

Microsoft Office 2019 Otthoni és Diákverzió irodai programcsomag, HUN (79G-05049)
Microsoft Office 2019 Otthoni és Diákverzió irodai programcsomag, HUN (79G-05049)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Gyorsan telepíthető.
Ami nem tetszik:
Sajnos nem tartalmaz Outlook-ot.

Ha tájékozottabb lettem volna, akkor inkább az Office365-öt kellett volna választani. (Fele ennyiért).

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2020. jún. 24.)

Válasz Tóth László hozzászólására:

Az Office36 fele ennyiért csak 1 éves előfizetést ad, bár nem csak 1 személy használhatja (cégnek ideális). Nekem viszont akkor ez lesz a megfelelő, Outlookot nem használok (Word/Excel/PP kell).

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!