34 900 Ft

MS Windows XP Professional HU OEM

magyar nyelvû
OEM (nem dobozos) kivitel

Nem kapható

34 900 Ft

Részletes leírás

MS Windows XP Professional HU OEM

Amit a Windows XP Professional szoftver nyújt: magyar nyelvű, a Windows 2000 és Windows NT Workstation rendszerek programkódjára épül, a korábbi programmeghajtók visszaállítása, távoli Asztal-kapcsolat, távsegítség, gyors visszatérés készenléti állapotba, fájlrendszer titkosítása, több feladat egyidejű végrehajtása, a szükséges adatok könnyített keresése és a feladatsor igény szerinti végrehajtása.

Minden OEM termék COA matricáját kötelező a telepített számítógép házának könnyen elérhető helyére ragasztani. Ha az operációs rendszer a fenti feltételeknek megfelelő, valamely számítógépes alkatrésszel együtt került értékesítésre, a rendszerépítőnek tájékoztatnia kell a vevőt arról, hogy hogyan kell a COA matricát a telepítendő számítógépen elhelyezni.

Amennyiben komplett géppel együtt kerül értékesítésre az OEM asztali operációs rendszer, azt az ügyfél új gépére előtelepíteni kell, a Microsoft hivatalos előtelepítési eszközeinek használatával.

A végfelhasználói támogatást minden esetben a rendszerépítő biztosítja.

Rendszerépítő másik rendszerépítőnek hardver elem nélkül is eladhat Microsoft OEM terméket, amennyiben mindkét fél elfogadja a Rendszerépítői Szerződést.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
667
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
1 éves
Típus
operációs rendszer

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2008 jan. 16)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Egyéni vállalkozás gépén WIN98-as rendszert szeretném WIN-XP-re frissíteni! Megvehetem az OEM terméket, otthon frissíthetem vele a gépemet?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008 júl. 17)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Miért ne?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!