34 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

MS Windows XP Professional HU OEM

magyar nyelvû
OEM (nem dobozos) kivitel

Nem kapható

34 900 Ft

Részletes leírás

MS Windows XP Professional HU OEM

Amit a Windows XP Professional szoftver nyújt: magyar nyelvű, a Windows 2000 és Windows NT Workstation rendszerek programkódjára épül, a korábbi programmeghajtók visszaállítása, távoli Asztal-kapcsolat, távsegítség, gyors visszatérés készenléti állapotba, fájlrendszer titkosítása, több feladat egyidejű végrehajtása, a szükséges adatok könnyített keresése és a feladatsor igény szerinti végrehajtása.

Minden OEM termék COA matricáját kötelező a telepített számítógép házának könnyen elérhető helyére ragasztani. Ha az operációs rendszer a fenti feltételeknek megfelelő, valamely számítógépes alkatrésszel együtt került értékesítésre, a rendszerépítőnek tájékoztatnia kell a vevőt arról, hogy hogyan kell a COA matricát a telepítendő számítógépen elhelyezni.

Amennyiben komplett géppel együtt kerül értékesítésre az OEM asztali operációs rendszer, azt az ügyfél új gépére előtelepíteni kell, a Microsoft hivatalos előtelepítési eszközeinek használatával.

A végfelhasználói támogatást minden esetben a rendszerépítő biztosítja.

Rendszerépítő másik rendszerépítőnek hardver elem nélkül is eladhat Microsoft OEM terméket, amennyiben mindkét fél elfogadja a Rendszerépítői Szerződést.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
667
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
1 éves
Típus
operációs rendszer

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

(2008 jan. 16)

MS Windows XP Professional HU OEM
MS Windows XP Professional HU OEM

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Egyéni vállalkozás gépén WIN98-as rendszert szeretném WIN-XP-re frissíteni! Megvehetem az OEM terméket, otthon frissíthetem vele a gépemet?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!